Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Tuesday, November 30, 2010

Minat Baru!

kalau sebelum ni hantu gila bila tengok CSI
sekarang dah hantu tengok cerita kat bawah ni
memang tak boleh tinggal
nasib baik mak pun minat
jadi tak perlu berebut TV
hehehe...

Hawaii Five-O
Selasa
10 malam
saluran AXN-701 (astro)

yang ini Hawaii Five-O version asal
masih tak berpeluang untuk tengok betul-betul

2 gosip-gosip:

Bikash Nur Idris said...

baru nak tanya, bila pulak ada muka kacak2 handsome ceria ni... sb rasanya tgk muka kacak2 yg oldies aje. berwajah baru rupanya.

best ke?

Hafirda Afiela said...

hehehe...
fyda tgk yg version baru punye
dah cube tgk yg version lama
tapi tak blh nak layan sgt
agknye sbb terasa macam tgk cite zaman Jepun hehehe...
tapi mmg akan layan, tak tahu bila je...
yang version baru ni ok gak, seronok bile tgk dorg bile tak sependapat,kelakar... trylah tgk, baru boleh jatuh cinta hehehe...