Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Thursday, August 6, 2009

Ke Mana Hilangnya...

sesaat...
seminit...
sehari...
seminggu...
sebulan...
setahun...
sedekad...
seabad...
entah sampai bila :-(

sudah penat saya menunggu
tunggu, tunggu, tunggu...
dan terus menunggu

ke mana hilangnya...
mood untuk menulis
mood untuk terus kembangkan idea yang ada
mood untuk siapkan manuskrip yang entah sudah berapa lama tergendala
mood untuk terus menatap skin komputer
mood untuk jatuh cinta dengan watak sendiri
mood untuk berjaga malam
mood untuk semuanya

kesimpulannya...
saya akan sentiasa setia menunggu

*harus berehat sebentar mungkin :-)

4 gosip-gosip:

[e]cha [b]aek said...

syg uiii,,jgn le kamu cmni,,xsyok lorrrr,,,mne dri kamu y da lame ku kenaiiii??????

BIE_si gadis merah said...

semoga berjaya kak fida!!
hehehe..
biha bangga ngan akak. =)

romibaiduri zahar said...

biasalah dik...
mood ni sesuka hati nak datang nak pergi....
kalau tak datang tu maknanya dia suruh awak rehat...
jadi, nikmatilah rehat yang sebentar sebab bila mood tu datang semula,...
awak tak akan dapat rehat...

Hafirda Afiela said...

echa baek,
jap je ni...t ok la kot
aku still mcm biase
msh sama :-)


bie_si gadis merah,
thanks biha
doakan akak yea
rindu kat biha
muahz!


romibaiduri zahar,
harapnye ini adalah rehat yg seketika
so, enjoy hehehe...