Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Tuesday, June 30, 2009

TAG daripada Roydy

dapat TAG lagi
kali ini daripada Roydy
abang saya yang suka buli saya :-)

nak tahu apa yang ditanya?
jom, kita layan...

1. Nama panggilan saya :
Fieda, Da (kawan-kawan)
Intan (famili)

2.Saya sedang mendengar :
lagu-lagu Sti Nurhaliza dan Alleycats-tengah download
(gara-gara pakcik sayalah ni)

3. Kekasih saya sekarang :
Kenit dan Memet :-)

4. Mungkin saya patut :
cari calon pakwe kut :-)
(dah ramai sangat yang suruh saya mencari)

5. Saya suka :
kucing... meow :-)

6. Sahabat-sahabat baik saya :
perlu bagi tahu ke?
biar jadi rahsia saya ajelah

7. Saya tak faham :
kenapa saya jawab semua soalan ni
hehehe...
(jangan marah Roy, cheq gurau aje)

8. Kerjaya saya sekarang :
apa-apa ajelah yang sesuai
macam tengah cipta kerjaya sendiri aje :-)

9. Saya baru kehilangan :
tak ada hilang apa-apa rasanya

10. Ramai yang berkata saya :
muka sombong
(sombong ke?)

11. Makna nama saya :
tak tahulah...
rasanya tak ada dalam buku makna nama tu :-(

12. Di suatu tempat, seseorang sedang :
rindu kat saya :-)

13. Bila saya terjaga dari tidur :
capai handphone dan tengok waktu
(mana tahu masih ada masa untuk sambung tidur lagi)

14. Saya paling meluat bila :
ada orang sesuka hati usik barang-barang saya
kalau siap sedekah kat orang lain
lagi saya pantang
(abah selalu diberi peringatan... ampun bah)

15. Saya rasa haiwan yang paling comel adalah :
kucinglah

16. Aktiviti / program hari ini :
menghadap komputer, download lagu

17. Malam ini saya akan :
mungkin keluar jalan-jalan dengan... (kalau jadi)
tak pun, lepak aje kat rumah tengok CSI

18. Esok saya akan :
kerja... rutin harian
(Sabtu dan Ahad aje tak)

19. Sebelum tidur saya akan :
tutup lampulah
hahaha...

20. Perancangan hujung minggu :
balik kampung
pak cik saya sudah berkali-kali telefon suruh balik
rindu nak gaduh dengan sayalah tu (agaknya)
saya? Rindu nak rembat kereta myvi dia hahaha...

21. Saya sedang menanti :
tak payah jawablah yang ini

22. Saya rasa kesal bila :
tak dapat nak menggembirakan hati orang di sekeliling saya

23. Saya sangat berharap bila :
saya dapat melepak sambil bersantai :-)

24. Saya rasa saya seorang yang :
akan ikut mood

25. Telefon bimbit saya :
jenama Sony Ericsson

26. Saya sedang merindui :
zaman muda-muda dulu :-)

27. Umur saya sekarang :
perlu ke jawab soalan ni?
tak payahlah ya...
(hang tahu umur cheq kan?)

28. Pengalaman pahit untuk minggu ini :
macam tak ada je

29. Pengalaman manis untuk minggu ini :
tak tahu lagi...
kena tunggu hari Ahad tiba kut...
baru boleh tahu apa yang manis :-)

30. Kali terakhir tengok wayang :
bila entah...
yang pasti waktu tu tengok cerita Push dan Angels and Demons
kalau tak salah 15 & 16 Mei kut...

31. Dalam seminggu saya akan up-date blog sebanyak :
bergantung pada keadaan dan tahap kerajinan

32. Dalam dompet saya ada wang sebanyak :
rahsia... mana boleh bagi tahu

33. Kali terakhir menonton televisyen :
pagi tadi...

34. Channel TV kesukaan saya :
tengok keadaan dan cerita yang ditayangkan

35. Orang yang anda rasa nak tag :
tak nak TAG sesapa pun...
tak sampai hati nak suruh dia orang
jawab soalan yang berjela ni...
tapi... kalau ada yang nak jawab tu, silalah...:-)

okey Roy
semuanya cheq dah jawab
harap hang berpuas hati
penat wei...
penat memikir hahaha...
apa-apa pun
thanks

2 gosip-gosip:

Daerah Kehidupan said...

cari pakwe?
ish..cari ilmu lagi best...
nnt pakwe dtg sendiri
mana ada cari2...

Hafirda Afiela said...

hahaha...
akak yg suruh fieda cr ri2
xde la kak
main2 aje tu
rasenye buat masa ni
biarlah benda tu semua
buat semak kepala otak aje
cukuplah pengalaman yang dah ada
serik rasanya
hahaha...
kawan dengan ara lagi best :-)